POUZDANOST 2020 – “Express Courier doo – pouzdani partner u neizvjesnom vremenu

Posted by damir
Category:

Kompanija “Express Courier – licencirani zastupnik za UPS i UPS SCS u BiH” je i ove godine logistički partner projekta “Pouzdanost 2020”, kojeg, zajedno sa ostalim bonitetno pouzdanim kompanijama u Bosni I Hercegovini organizuju Poslovne novine i LRC.

Postupajući u skladu sa epidemiološkim mjerama, ove godine će, umjesto održavanja prigodne svečanosti i dodjele nagrada, biti organizovano više radnih skupova, pod nazivom , „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanim kompanijama“, čiji će cilj biti okupljanje predstavnika bonitetno pouzdanih kompanija, gdje će imati priliku razmijeniti mišljenja i iskustva, i dogovoriti buduću saradnju i zajedničke poslove.

Drugi po redu radni sastanak, održan je jučer u hotelu Bosmal Arjaan by Rotana u Sarajevu. Ovaj radni skup kao i prethodni organizovan je uz poštovanje epidemioloških mjera i ograničen broj učesnika.

Mirza Bavčićdirektor bonitetno pouzdane kompanije Express Courier je tokom sastanka sa predstavnicima bonitetno pouzdanih kompanija rekao da je danas više nego ikada važno imati pouzdane partnere u poslovnom procesu.

“Tokom ovih teških vremena za sve nas možemo posvjedočiti kako pouzdane kompanije lakše prevazilaze negativne posljedice pandemije uzrokovane koronavirusom. Više od deset godina postojanja gradimo povjerenje sa našim zaposlenicima, partnerima, klijentima, kao i svim drugim učesnicima u lancu vrijednosti koji pripadaju ovoj dinamičnoj industriji. Naprijed kazano potvrđuje certifikat bonitetne pouzdanosti koji ponosno nosimo već dugi niz godina.

Također, četvrtu godinu zaredom Express Courier – licencirani zastupnik za UPS u BiH je logistički partner projekta “Pouzdanost” koji predstavlja uspješnu poslovnu priču čija je misija pružanje podrške mnogim partnerima i klijentima na putu izgradnje dugoročnih poslovnih odnosa zasnovanih na povjerenju. Ovaj projekat je jedinstven u tome što okuplja zajednicu solventnih, odnosno likvidnih i pouzdanih kompanija koje aktivno doprinose ekonomskom razvoju bh. ekonomije”, istaknuo je Bavčić.

Tokom pandemije, Express Courier je uspio sačuvati i zaštititi svoje zaposlenike, zadržati postojeće klijente i poslovne partnere i akvizirati nove. U posljednjih nekoliko mjeseci, broj uposlenika kontinuirano raste. Zahvaljujući odličnoj organizaciji i besprijekornom radu UPS-a, nastavili su ispunjavati svoje obaveze prema klijentima i u periodu najrestriktivnijih mjera, te na taj način omogućili redovan protok robe na domaćem i međunarodnom nivou.

U saradnji sa članicama Američke trgovinske komore, kao i drugim, bonitetno pouzdanim kompanijama u BiH, Express Courier se angažovao u dostavi neophodnih medicinskih potrepština zdravstvenim ustanovama u Bosni i Hercegovini. Također, putem UPS-a, u Bosnu i Hercegovinu je dostvljena prva i najveća količina testova za uvrđivanje pristustva Covid-19.

Na ovaj način, ova kompanija je dokazala da je i u najtežim razdobljima za bh ekonimiju i društvo, i dalje na visini svog zadatka. Zahvaljujući svojoj učinkovitosti i sigurnom, pouzdanom poslovanju, prepoznati su kao jedan od najpoželjnijih poslovnih partnera u svojoj branši na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Express Courier je ove godine obilježio deset godina uspješnog poslovanja. Kontinuirano održavaju konkurentnost na tržištu, redovno prateći potrebe klijenata, kroz stalne inovacije i unaprjeđivanje kvalitete svojih usluga.

U narednom periodu planiraju proširiti saradnju sa partnerskim kompanijama i klijentima, kako bi nastavili graditi još uspješniju i moderniju kompaniju, koja će svojim radom doprinijeti privrednom razvoju, jačanju i modernizaciji Bosne i Hercegovine.

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

08/04/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  29.75%

Domaći transport - 19.00%

 

x