Iskoristite prednosti svjetskog kapaciteta, pouzdano vrijeme plovidbe i konkurentne cijene kako bi Vaš teret bio dostavljen na mjesto odredišta, u dogovorenom vremenskom roku. Bilo da se radi o opterećenju dijela kontejnera, punom kontejnerskom opterećenju ili velikim količinama tereta, UPS može povezati točke između prijevoznika, luka, carine, vaših dobavljača i pružatelja usluga prijevoza. U dogovoru sa klijentom, transport možemo organizovati direktno brodskim transportom, ili kombinovano, sa drumskim i avio transportom.

Poslujemo u skladu sa Općim uvjetima poslovanja špeditera u BiH, Montrealskom konvencijom (za avio transport) i CMR konvencijom (za drumski transport) neosporno u doslovnom tekstu. 

POMORSKI PUNI UTOVAR  (FCL)

U slučaju da vam je potreban prekomorski transport velike količine robe, puni kontejner je najekonomičniji način transporta pošiljki iz prekookeanskih i prekomorskih zemalja;

Najviše se koristi za prevoz velikih pošiljki koje nemaju fiksne termine prijema, koje mogu da trpe višenedeljno vreme putovanja i gde je niži trošak transporta je važniji od troška čuvanja zaliha;

POMORSKI ZBIRNI UTOVAR (LCL)

U slučaju da vaša pošiljka zahtjeva samo dio prostora kontejnera, ukoliko vam je važno da su troškovi transporta niži a tranzitno vreme isporuke nije od velike važnosti, preporučujemo vam prekomorski zbirni kontejnerski transport. Vaša roba se prevozi u kontejneru s robom drugih klijenata, tako da nije potrebno zakupiti cijeli kontejner i ne postoji minimum robe koji može biti transportovan.

Sve Vaše pošiljke možete pratiti popunjavanjem dole navedene forme te saznati trenutni status pošiljke. Tu i druge informacije vezane za Vašu pošiljku možete saznati i pozivom našeg korisničkog servisa na broj +387 33 788 160 ili putem forme:

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

01/07/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  28.25%

Domaći transport - 19.00%

 

x