UPS SCS (UPS Supply Chain Solutions) sistem nudi ogroman spektar kvalitetnih i pouzdanih logističkih rješenja klijentima u preko 220 zemalja, 14.000 destinacija te više od 600 zračnih luka širom svijeta.

Kroz sistem UPS SCS, Express Courier d.o.o. je u mogućnosti otpremati i dopremati i veće pošiljke kroz uslugu avio, pomorskog i multimodalnog transporta.

Ukoliko koristite usluge zračnog i pomorskog prevoza, veoma je važno da vaša pošiljka stigne tamo gdje treba i kada treba, a Express Courier d.o.o., preuzima odgovornost da istu otpremi ili dopremi na brz, efikasan i cjenovno prihvatljiv način. Također, bez obzira na to da li je vaša pošiljka otpremljena UPS brendiranim avionima ili preko drugih partnerskih avio kompanija – možete biti sigurni da će ona uvijek biti tretirana na najbolji mogući način. Ukoliko si ne možete priuštiti zračni prevoz, a pomorski transport se ne uklapa u vremenski rok isporuke, onda je multimodalni transport najbolja opcija za vas.

Kroz korištenje usluge UPS SUPPLY CHAIN SOLUTIONS možete da odaberete opciju avio transporta u kapacitetu usluge koja Vam najviše odgovara u konkretnom slučaju:

  • Od aerodroma do aerodroma
  • Od aerodroma do adrese primaoca
  • Od adrese pošiljaoca do destinacijskog aerodroma
  • Od vrata do vrata

Opcija izvoznog/uvoznog carinjenja Vam je u ovom slučaju također na raspolaganju, a Vi određujete da li će carinjenje obaviti UPS ili Ovlašteni špediter izvoznika/uvoznika. Sve Vaše zahtjeve vezane za određeni transport definišete prije same otpreme, tako da pošiljka u toku transporta ima definisane sve elemente bitne da se ispoštuju transportni zahtjevi.

Ponudom različitih usluge, a u zavisnosti od hitnosti pošiljke, možete odabrati nivo usluge koji će najbolje da odgovori na Vaše i zahtjeve vaših partnera u inostranstvu.

Svjesni smo da je informacija o statusu pošiljke u toku transporta veoma bitna i da od te informacije zavisi mnoštvo drugih procesa.

Sve Vaše pošiljke možete pratiti popunjavanjem dole navedene forme te saznati trenutni status pošiljke. Tu i druge informacije vezane za Vašu pošiljku možete saznati i pozivom našeg korisničkog servisa na broj +387 33 788 160 ili putem forme:

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

01/07/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  28.25%

Domaći transport - 19.00%

 

x