Cestovni transport je najzastupljeniji način transporta robe ili tereta na našem području. Možemo ponuditi prijevoz za svaku vrstu robe kako unutar Bosne i Hercegovine, tako i u međunarodnom transportu. Sarađujemo sa velikim brojem domaćih i inostranih partnera što nam omogućava da osiguramo brzu i efikasnu isporuku vaše pošiljke na bilo koju adresu u Evropi.

Poslujemo u skladu sa Općim uvjetima poslovanja špeditera u BiH, Montrealskom konvencijom (za avio transport) i CMR konvencijom (za drumski transport) neosporno u doslovnom tekstu. 

CESTOVNI PUNI UTOVAR (FTL)

Kod usluge cestovnog prijevoza punih utovara obećavamo maksimalnu tačnost u hitnom prijevozu kompletnih pošiljaka unutar Europe. Organizujemo hitne prijevoze i pravovremene isporuke, kao i niz prilagođenih rješenja s posebnim zahtjevima.

CESTOVNI ZBIRNI UTOVAR (LTL)

Kada klijent želi transport manje pošiljke robe, koji ne zauzimaju cijeli kontejner ili utovarni prostor kamiona, Express Courier nudi uslugu zbirnog transporta. Na ovaj način se izbjegava uvoz ili izvoz robe u količini većoj od realno potrebne i umanjuju troškovi skladištenja i logistike.

Sve Vaše pošiljke možete pratiti popunjavanjem dole navedene forme te saznati trenutni status pošiljke. Tu i druge informacije vezane za Vašu pošiljku možete saznati i pozivom našeg korisničkog servisa na broj +387 33 788 160 ili putem forme:

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

15/04/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  31.00%

Domaći transport - 19.00%

 

x