PRIJEM I OTPREMA POŠILJAKA

Za potrebe nasih klijenata i međunarodnih partnera pojavljujemo se kao početna i krajnja karika u lancu dopreme i snadbjevanja posiljki u uvozu i izvozu. Sa svojom prisutnošću na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u mogućnosti smo otpremiti sve tipove pošiljaka, izvršiti pripremu i carinjenje istih.

AERODROMSKE USLUGE

USLUGA PRIJEMNOG ŠPEDITERA

Ova usluga podrazumijeva da će se Express Courier d.o.o. pojaviti kao prijemni špediter za Vašu pošiljku koja stiže na aerodrom Sarajevo.

Koristeći ovu uslugu, štedite vrijeme i novac, a kompletna procedura preuzimanja dokumentacije i robe, uvoznog carinjenja i dostave se odvijaju znatno brže.

Za korištenje ove usluge, dovoljno je da Vašem pošiljatelju robe iz inostranstva pošaljete naziv i kontakt podatke firme  Express Courier d.o.o. kao Vašeg prijemnog špeditera na aerodromu Sarajevo. Po pristizanju robe, aerodrom Sarajevo kontaktira Express Courier i obavještava  o pristizanju pošiljke. Express Courier d.o.o. nakon toga preuzima sve potrebne radnje da se Vaša pošiljka ocarini i dostavi u najkraćem mogućem roku.

Sve Vaše pošiljke možete pratiti popunjavanjem dole navedene forme te saznati trenutni status pošiljke. Tu i druge informacije vezane za Vašu pošiljku možete saznati i pozivom našeg korisničkog servisa na broj +387 33 788 160 ili putem forme:

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

01/07/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  28.25%

Domaći transport - 19.00%

 

x