OBAVIJEST O PROMJENI CIJENA USLUGA ZA 2023. GODINU

Posted by damir
Category:

Poštovani partneri, cijenjeni klijenti,

 

Prije svega, nadamo se da se uspješno nosite sa izazovima koje trenutni svjetski globalni trendovi diktiraju. Kao Vaš logistički partner jednako osjetimo sve izazove koji su na globalnom nivou veoma turbulentni a ujedno i nepredvidivi. Bez obzira na to, Vaše zadovoljstvo našim uslugama, od izuzetne nam je važnosti te se nadamo da smo i protekle godine ispunili Vaša očekivanja.

Ovom prilikom Vas želimo obavijestiti da će usljed poremećaja u lancu opskrbe na globalnom tržištu i niza faktora koji utiču na povećanje operativnih troškova i inflacije, od 25. 12. 2022. godine doći do porasta cijena naših usluga za 2023. godinu.

Povećanje cijena nastojimo ublažiti koliko je moguće. Iznalazimo najbolje načine vlastitih, internih optimizacija da kompenzujemo i smanjimo sva neplanirana povećanja troškova prema našim klijentima.

Naš osnovni cilj ostaje nepromijenjen – kreiranje dodane vrijednosti u poslovanju, konstantna transformacija i prilagođavanje zahtjevima i potrebama tržišta, pouzdanost i kvalitet usluge, te održavanje povjerenja prema našim klijentima i partnerima.

Cijenimo Vaše razumjevanje zbog navedenih izmjena a za sva dodatna pitanja, prijedloge, sugestije ili sastanak molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] ili na broj +387 33 788 160 radnim danom od 08 do 16:30 sati.

 

S poštovanjem,

Express Courier d.o.o.

 

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

15/04/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  31.00%

Domaći transport - 19.00%

 

x