Cestovni transport robe je najčešće upotrebljavana opcija transporta

Posted by damir
Category:

Bez cestovnog prevoza robe odnosno prevoza robe kamionom, teško bi moglo da se zamisli funkcionisanje domaće, ali i međunarodne trgovine. Fleksibilnost, ekonomičnost, sigurnost, kao i mogućnost korištenja u kombinaciji sa drugim opcijama transporta, osnovne su karakteristike cestovnog transporta robe.

Ako želite najkvalitetniju i najpouzdaniju uslugu međunarodnog i domaćeg cestovnog transporta robe, Express Courier d.o.o. je sigurno vaš najbolji izbor.

Na raspolaganju vam je širok izbor pouzdanih opcija cestovnog transporta, zakup kompletnog (FTL) ili dijela utovarnog prostora kamiona (LTL).

Dodatne mogućnosti se postižu u kombinacij sa ostalim logističkim uslugama prilagođenim potrebama i zahtjevima korisnika usluge (avio, pomorski, željeznički).

Pored cestovnog transporta robe, Express Courier obavlja i sve druge prateće aktivnosti:

  • Skladištenje robe
  • Špediterske i carinske usluge
  • Distribucija pošiljki
  • Praćenje pošiljki
  • Pribavljanje svih neophodnih dozvola i odobrenja za transport
  • Dostavljanje izvještaja klijentima o trenutnom stanju i uručenju robe.

U saradnji sa pouzdanim partnerima, uz mogućnost korištenja najsavremenije opreme i specijalizovanih vozila moguće je organizirati cestovni transport za robu bilo koje veličine, težine, vrste ili gabarita.

Bez obzira da li se radi o prevozu opasne robe, robe pod temperaturnim režimom ili vremenskim ograničenim isporukama, oslonac na Express Courier d.o.o. vas neće iznevjeriti.

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

15/04/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  31.00%

Domaći transport - 19.00%

 

x