Skladištenje robe je još jedna u nizu usluga koje pružamo našim klijentima. Zavisno od Vaših potreba, vršimo privremeno ili trajno uskladištenje, carinske ili necarinske robe, u vlastitim ili iznajmljenim skladišnim prostorima koji u potpunosti ispunjavaju sve zakonske i tehničke norme u pogledu čuvanja i zaštite različitih vrsta robe.

Kvalitetnim vođenjem skladišta i upravljanjem zalihama doprinosimo korištenjem najsavremenije informacijske tehnologije, a uz odgovarajuća softverska i kadrovka rješenja.

U našim logističkim centrima redovno skladištimo visoko tehnološku kompjutersku opremu,  repromaterijale i materijale za automobilsku i tekstilnu industriju, kao i za farmaceutsku industriju koja zahtjeva posebne uslove skladištenja.

Naš tim obučenih operativaca, vrši i organizuje proces prihvata, smještaja, sortiranje, distribuciju, manipulaciju i otpremu svih vrsta roba opšte namjene, gabaritnih i vangabaritnih pakovanja te na profesionalan i odgovoran način pristupa formiranju rješenja krojenih po mjeri i željama naših klijenata.

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

15/04/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  31.00%

Domaći transport - 19.00%

 

x