Zahvaljujući našoj učinkovitosti i sigurnom, pouzdanom poslovanju, prepoznati smo kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u svojoj branši na teritoriji Bosne i Hercegovine. Svoje zaposlenike, poslovne partnere i klijente potičemo da međusobne odnose grade dugoročno, uz kontinuiran rast i razvoj. Iz godine u godinu, naši kapaciteti rastu, povećavamo broj zaposlenika, proširujemo nivo usluga i nastavljamo pomjerati granice u poslovanju.

Naši uposlenici su Express Courier prepoznali kao mjesto inovativnog, modernog poslovanja kroz koje imaju priliku da uče i grade svoj život i karijeru u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u našoj kompaniji, popunite upitnik za kandidate, i pošaljete nam svoj CV.

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, prijavom na oglas kandidat daje suglasnost da se njegovi lični podaci, kao i svi podaci koje će Express Courier d.o.o. prikupiti za vrijeme trajanja selekcijskog postupka, mogu obrađivati, koristiti i razmjenjivati unutar Express Courier-a u svrhu provođenja ovog postupka zapošljavanja te svih budućih postupaka zapošljavanja u skladu sa poslovnim potrebama Express Courier-a. Kandidat je odgovoran/na za tačnost, potpunost i ažurnost datih podataka.

Ukoliko više ne želite da Express Courier d.o.o. raspolaže Vašim podacima, molimo Vas pošaljite zahtjev za brisanje podataka na e-mail adresu [email protected].

 

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

26/020/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  31.50%

Domaći transport - 19.00%

 

x