Express Courier d.o.o. Sarajevo, kao dio velikog logističkog sistema, koji djeluje u više od 220 država širom svijeta, prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je veoma aktivno uključen u različite aktivnosti koje doprinose razvoju društva u cjelini.

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima Express Courier d.o.o. nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, naučnim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima Express Courier d.o.o djeluje.

POLITIKA DONACIJA I SPONZORSTAVA

Express Courier d.o.o se pri izboru projekata koje će donirati ili sponzorisati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stepena korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva.

U želji da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, program donacija usmjerili smo na dobrobit djece i mladih te osoba s posebnim potrebama. Osnovni kriteriji za dodjelu donacije su posebnost, kvalitet i korisnost projekta za širu društvenu zajednicu.

Sponzorisanje mora biti u skladu s poslovnom strategijom kompanije. Pri sklapanju sponzorskih ugovora nastoji se ostvariti ekskluzivitet, generalno sponzorstvo ili sponzorstvo kojim se dobiva mogućnost pojavljivanja kompanije u nazivu događanja, imenu organizacije ili udruženja.

Express Courier d.o.o neće donirati i/ili sponzorisati :

  • Političke stranke i državne organizacije;
  • Organizacije koje podupiru rasnu, spolnu, vjersku, manjinsku ili bilo koju drugu diskriminaciju;
  • Događanja koja se mogu smatrati uvredljivima za javni moral i dobar ukus;
  • Organizacije koje imaju bilo kakvo dugovanje prema firmi Express Courier d.o.o.

Zahtjevi  za donacije i sponzorstva

Express Courier d.o.o zaprima zahtjeve za donacije i sponzorstva kontinuirano, tokom cijele godine.

Zahtjev je potrebno poslati najmanje 40 dana prije predviđenog datuma održavanja događaja ili početka projekta za koji se traži donacija ili sponzorstvo i poželjno je da ista bude na obrascu koji se nalazi na ovoj stranici. Ukoliko ste u mogućnosti, obrascu priložite i navedenu dokumentaciju (nije obavezno).

Svoje zahtjeve na popunjenom obrascu za prijavu šaljite putem elektronske pošte na adresu: [email protected] . Ukoliko niste u mogućnosti poslati zahtjev putem elektronske pošte, možete ga poslati poštom na adresu:

Express Courier d.o.o. Sarajevo
n/r. Direktor društva
Rajlovačka 14b
71000 Sarajevo, BiH
S naznakom „Sponzorstva i donacije“

Zahvaljujemo Vam na povjerenju i interesu za našu kompaniju te Vam želimo mnogo uspjeha u radu.

Dodatak na gorivo

Datum stupanja na snagu

26/020/2024

Međunarodne UPS Express & UPS Expedited usluge  transporta  -  31.50%

Domaći transport - 19.00%

 

x